JIWA JAWA

Recentebeoordeling


5 sterren uit 145 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jiwa Jawa. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 21:01 Eten was lekker en op tijd. Wel aardig aan de prijs. We hadden een menu besteld en dachten (gezien de prijs) het wel genoeg zou zijn voor 2 personen maar helaas was dit niet het geval. Naast €6 bezorgkosten hadden we dus €30 betaald en nog honger.
26 mei 2024 om 19:25 Heel erg goed op smaak gebracht, hier gaan wij vaker bestellen.
21 mei 2024 om 20:32 Heerlijk gegeten, gerechten waren met veel aandacht gemaakt. De bestelling was keurig op tijd. Het eten was helaas wel wat koud.
19 mei 2024 om 19:37 Heerlijk gegeten, we moesten even wachten maar dat wisten we van tevoren. Niet perse goedkoop maar goed van kwaliteit. Gaan we vaker doen.
8 mei 2024 om 22:01 Snelle bezorging, eten vers en nog warm. De saté is erg lekker, ik kom hier vaak bestellen. Aanbevolen
8 mei 2024 om 21:26 Kwaliteit is erg goed, lekkere smaken maar veel te duur voor wat je krijgt.
1 mei 2024 om 19:58 Fantastisch lekker eten. Wel wat aan de prijs, maar zeer authentieke smaken. Echt genoten
30 apr 2024 om 11:26 Precies op tijd bezorgd, ruime portie en van topkwaliteit. Het is wel prijzig
26 apr 2024 om 20:16 Verrassend lekker en goed van smaak. Ruime portie.
24 apr 2024 om 13:33 Op tijd en vriendelijk bezorgd. Super lekker gegeten!
10 apr 2024 om 21:26 Echt heel erg lekker eten. Zo lekker bestel je niet ergens anders. Goede portie, gezond, vers en veel smaak.
9 apr 2024 om 23:49 Zoals gewend top bezorging en wederom heerlijke gerechten!